Search found 10 matches

by Applehack
Sat Mar 03, 2018 8:09 am
Forum: Original Music
Topic: some short songs (3xN163)
Replies: 1
Views: 371

some short songs (3xN163)

These are just some random songs that came to my mind.
I also made a 2a03 version because I was bored
by Applehack
Thu Mar 01, 2018 6:33 pm
Forum: Original Music
Topic: New Order (2A03 only)
Replies: 4
Views: 765

Re: New Order (2A03 only)

Oh, now I understand.
I tried it and I have to admit it sounds better than before.
I thought I misunderstood something for a second.
by Applehack
Wed Feb 28, 2018 4:10 pm
Forum: Original Music
Topic: New Order (2A03 only)
Replies: 4
Views: 765

Re: New Order (2A03 only)

I made the song with 0.4.6, so that's why it sounded so squeaky in 0CC. I never knew the noise worked like that, but what do you mean by changing the arpeggio sequence in instrument 0? I double checked and there no arpeggio sequences in the FTM, so I don't know what you mean that I assigned an arpeg...
by Applehack
Mon Feb 26, 2018 5:12 pm
Forum: Original Music
Topic: New Order (2A03 only)
Replies: 4
Views: 765

New Order (2A03 only)

I seriously haven't posted on this forum on ages jesus... So here's a song I made. It was mostly just me experimenting to find a way to use the noise channel musically. Did I overuse the arpeggios or am I just too european? Edit: I listened to the song in 0CC and it just sounds wrong... I guess that...
by Applehack
Sun Mar 06, 2016 5:59 am
Forum: Bug Reports
Topic: The sound doesn't load at all.
Replies: 15
Views: 4700

Re: The sound doesn't load at all.

Roflo wrote:Do other or new installed apps work properly?

You mean other games/programs/etc. ? They work completely fine.
by Applehack
Fri Mar 04, 2016 5:36 am
Forum: Bug Reports
Topic: The sound doesn't load at all.
Replies: 15
Views: 4700

Re: The sound doesn't load at all.

I tried to mess with it, it doesn't work.

Also it seems that when i put the wave file in Windows Movie Maker it works, but it doesn't play using Media Player. 0_o

EDIT: It seems to do the same thing with every .WAV file. :ugeek:
by Applehack
Wed Mar 02, 2016 6:38 pm
Forum: Bug Reports
Topic: The sound doesn't load at all.
Replies: 15
Views: 4700

Re: The sound doesn't load at all.

^ I already said that i tried every single .FTM i ever found. -_-
by Applehack
Wed Mar 02, 2016 6:20 pm
Forum: Bug Reports
Topic: The sound doesn't load at all.
Replies: 15
Views: 4700

Re: The sound doesn't load at all.

Wow, just another thing: whenever i save it as a WAV (using Create WAV...) it has no sound at all. Other WAV files work fine.
by Applehack
Mon Feb 29, 2016 7:59 pm
Forum: Bug Reports
Topic: The sound doesn't load at all.
Replies: 15
Views: 4700

Re: The sound doesn't load at all.

For the first step, i grabbed every .ftm i found and they don't work. For the second step: - I wasn't outputted to any MIDI device or stuff like that. - I had Speakers (SRS Premium Sound) and Speakers (Realtek High-Definition Audio) other then Primary Sound. SRS doesn't work (just like the Primary) ...
by Applehack
Sun Feb 28, 2016 7:14 pm
Forum: Bug Reports
Topic: The sound doesn't load at all.
Replies: 15
Views: 4700

The sound doesn't load at all.

Just that i downloaded FamiTracker and I can't get any sound output out of it at all. Everytime I input notes nothing outputs. I already checked if it was hooked up to my sound driver (it was) and tried messing around with the settings, but nothing changed. Has anyone ever ran into this problem befo...

Go to advanced search