DefaultIcon Bug on Windows 10 ?

Please post about bugs here.
Forum rules
When making a bug report, please try to be as specific as possible. Include information on how to reproduce the bug and an example file if possible.
If the application crashed, please include the generated memory dump file as well.
LGA1150
Posts: 12
Joined: Sat Jul 04, 2015 2:11 pm

Re: DefaultIcon Bug on Windows 10 ?

Postby LGA1150 » Mon Nov 30, 2015 6:05 am

Stratelier wrote:What happens if you take the registry key and replace the short (8.3) path and file names with their full path/filenames?

I've tried this, but it did nothing.
The resource ID ",1" causes this bug.

User avatar
Stratelier
Posts: 378
Joined: Sun Apr 26, 2015 7:46 pm

Re: DefaultIcon Bug on Windows 10 ?

Postby Stratelier » Mon Nov 30, 2015 6:35 am

LGA1150 wrote:The resource ID ",1" causes this bug.

It does seems odd if FT 0.5b is only missing index 1 from its icon resources. (Icon resources are fairly easy to check, just hit the "Change Icon" button from a shortcut Properties dialog.)

Roflo
Posts: 292
Joined: Thu May 07, 2015 3:51 pm
Location: Germany
Contact:

Re: DefaultIcon Bug on Windows 10 ?

Postby Roflo » Mon Nov 30, 2015 10:45 am

This seems odd. An index of 1 means the second icon, so if the file has more than one icon it should work.

User avatar
Stratelier
Posts: 378
Joined: Sun Apr 26, 2015 7:46 pm

Re: DefaultIcon Bug on Windows 10 ?

Postby Stratelier » Tue Dec 01, 2015 1:53 am

yeah, and FamiTracker has like six or seven (mostly to identify the chip types in the Instrument list).