Page 1 of 1

Skip Frame Bug

Posted: Wed Mar 15, 2017 9:44 pm
by Yung Gotenks
NOTE: I'm using Famitracker 0.5.0 BETA.
Okay, so i'm working on a song and i'm using multiple Skip Frame effects in my song. So I have two in my song and they work no problem. But when I but down a third one, the first one changes to the third one as well. I can't provide a file because my file right now is the whole song. I'm using A Konami VRC7 Chip too.
What's going on?

Posted: Thu Mar 16, 2017 5:45 pm
by Roflo
Are you sure you accidentially don't edit the same pattern? Make sure they have different indices in the frame editor.

Re: Skip Frame Bug

Posted: Thu Mar 16, 2017 8:44 pm
by Yung Gotenks
Yeah, they both have different numbers.
EDIT: Found a Solution. I looked at the Famitracker Effect table for other frame-skipping effects and the skip to next frame and start at row xx Works.